Услуги

Монтаж

Качественият монтаж на избраните от вас стелажни системи е гаранция, че ще получите максималното от своята инвестиция и вашият склад ще бъде безопасен и удобен за работа. Ние ви предоставяме широка гама от монтажни решения, които ще оптимизират разходите ви и ще ви осигурят необходимото ви оборудване в нужните ви срокове.

От нас можете да очаквате пълна техническа и експертна подкрепа и най-високо-качествен монтаж на всички масови стелажни системи. Нашият опит в управлението на сложни монтажни проекти и нестандартни складови решения е важно предимство при реализацията на вашите идеи.

Ние можем да осигурим монтаж и демонтаж на високи платформи, на всички видове стелажно оборудване – за съхранение на палети или рафтови системи за съхранение на кутии, архиви и др., включително и аксесоарите.

Демонтаж и релокация

Ние ви следваме навсякъде по пътя на вашето развитие. Екипът ни е готов да демонтира, транспортира и монтира наличното складово оборудване спазвайки всички стандарти за безопасност. Предоставяме възможност също така за проектиране на нова стелажна система с наличните ви елементи, за да се адаптирате към вашия нов склад.

Обратно изкупуване

Въвеждането на нови продукти или промяната в концепцията на складиране често налагат промяна на вида използваната стелажна система. Нашият екип извършва оценка и предлага обратно изкупуване на стелажи от всички марки и модели.

Снимка на жена до стелаж.

Техническа изправност и ремонт

Стелажното оборудване е подложено на ежедневна експлотатация и риск от деформиране. Неговата цялост и техническа изправност гарантират безопасност за вашите работници и намаляват риска от погиване на стоки. Проинстал ООД предлага оглед и оценка на техническото състояние на вашето стелажно оборудване, както и ремонт ако такъв е необходим.