За нас

Снимка на хора в офис

Проинстал ООД е компания специализирана в проектиране, доставка и монтаж на стелажни системи и складово оборудване.

В своята работа нашият екип от специалисти прилага професионален подход, ориентиран към предоставяне на оптимални инженерингови решения – основна предпоставка за ефективен и функционален склад. Тези решения са резултат от последователен процес, който включва:

  1. Проучване и анализ на потребностите

Всеки проект на стелажна система се базира на детайлно проучване и анализ на складовото пространство и потребностите на клиента. На този етап се избира най-подходящият тип стелажна система, която да оптимизира складовото пространство и в същото време да отговаря на спецификата на продукта и изискванията за неговото складиране.

  1. Проектиране / Идеен проект

Проектирането на стелажната система включва изготвянето на чертеж, който визуализира разпределението на стелажната конструкция и ви помага да си представите вашия бъдещ склад.

  1. Доставка

Стелажните системи са модулни конструкции и като такива се транспортират на отделни елементи. Техните габарити и тегло изискват спазването на конкретни процедури за безопасност при товарене и разтоварване.

  1. Монтаж

Проинстал ООД разполага с обучен екип от специалисти, извършващи монтаж на стелажните системи, при спазване на най-високите стандарти за безопасност и под непрекъснат контрол за качество на изпълнението.

  1. Оценка и приемо-предаване на обекта

Всяка изградена стелажна система подлежи на оглед от ръководителя на обекта, след което се предава на клиента с предписания за правилна експлоатация и поддръжка.

Проинстал ООД е представител на немския производител Saar- Lager- und Profiltechnik GmbH и предлага над 14 вида стандартни и специализирани стелажни системи за складиране.

Фирмата предлага голям избор от щендери и пластмасови кутии на производителя Sembol, Турция.

Регионален сайт за реп. Франция >>

Представител гр. Бургас

Мобилен: +359 (878) 722 585
E-mail: burgas@proinstall.bg

Представител гр. Варна

Мобилен: +359 (878) 722 523
E-mail: varna@proinstall.bg

Централен офис гр. София

София, жк. Дружба 1
Ул. Капитан Д. Списаревски 3
Ет. 2, Офис 208-209

Тел. / Факс:
+359 (2) 975 74 75
Моб.: 0878 722 547, 0878 722 535

E-mail:
office@proinstall.bg
warehouse@proinstall.bg 
sales@proinstall.bg